Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 300 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze de dafin, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși/Produse De Patiserie Prăjite Cu Cereale Integrale, Calzones Rotos (Produse De Patiserie Chiliene Prăjite), și Sirop De Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți siropul: aduceți vinul, zahărul, bățul de scorțișoară, cuișoarele, coaja de portocală și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță la foc mediu-mare, amestecând; gătiți până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Transferați aluatul într-o sticlă de stoarcere din plastic.
4
Încălziți 1 1/2 inci ulei vegetal într-o oală superficială la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 380 de grade F. strângeți aluatul în ulei în runde de 2 inci; prăjiți, întorcându-vă o dată, până la puf și auriu, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Praf cu zahăr de cofetari și blat cu semințe de rodie și sirop de vin.