Produse De Patiserie Pentru Minerii De Cărbune

Minerii de cărbune Pasties ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 657 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Pastele Minerilor Din Cornish, Fast Food - ul minerului de cărbune-Paste Cornish, și Obraznic Cookie-Uri De Cărbune.
Instrucțiuni
Așezați făina, 2 lingurițe de sare și untura într-un bol. Frecați rapid untura în făină cu vârful degetelor până când seamănă cu mazărea mică.
Se toarnă apa cu gheață și se formează într-o bilă.
Adăugați mai multă apă dacă se simte prea uscată. Împărțiți aluatul în 6 bile și înfășurați în plastic. Chill o oră.
Într-un castron, combinați carnea, napii, cartofii, ceapa, restul de 1 lingură de sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Întindeți una dintre bile pe o suprafață făinoasă la aproximativ 1/4 inch grosime. Folosind o tigaie pentru tort, urmăriți un cerc de 9 inci în aluat; tăiați cercul.
Așezați aproximativ 1 1/2 căni din amestecul de carne în mijlocul cercului. Îndoiți marginile cercului în sus pentru a se întâlni de-a lungul vârfului umpluturii de carne și sertizați aluatul de-a lungul vârfului pentru a sigila. Repetați până când se consumă tot aluatul. Cu o spatulă, transferați pastele pe o foaie neagră.
Coaceți pastele timp de 45 de minute sau până devin aurii.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.