Prepeliță Friptă Rece Cu Sos De Portocale Savuros

Prepelița prăjită la rece cu sos de portocale savuros ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 645 calorii, 49G de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați prepelițe, sos de portocale savuros, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Prepeliță la grătar cu sos BBQ de rodie-portocală și Tabouli cu Quinoan și varză mărunțită, Prepeliță Fiartă Sărată, și Friptură de prepeliță cu reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare prepeliță cu o felie de slănină; așezați fiecare pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu.
Se presară uniform cu sare și piper. Aduceți colțurile foliei împreună;îndoiți marginile pentru a sigila.
Așezați pachetele pe foi de copt.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când prepelița este fragedă. Folie deschisă; prepeliță la grătar la 6 inci de elementul de încălzire la 4 minute sau până se rumenesc. Acoperiți și răciți bine.
Se servește rece cu sos de portocale sărat.