Prepeliță Friptă Rece Cu Sos De Portocale Savuros

Prepeliță Friptă Rece Cu Sos De Portocale Savuros
Prepelița prăjită la rece cu sos de portocale savuros ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 645 calorii, 49G de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați prepelițe, sos de portocale savuros, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Prepeliță la grătar cu sos BBQ de rodie-portocală și Tabouli cu Quinoan și varză mărunțită, Prepeliță Fiartă Sărată, și Friptură de prepeliță cu reducere balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați fiecare prepeliță cu o felie de slănină; așezați fiecare pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PrepelițăPrepeliță
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Se presară uniform cu sare și piper. Aduceți colțurile foliei împreună;îndoiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați pachetele pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când prepelița este fragedă. Folie deschisă; prepeliță la grătar la 6 inci de elementul de încălzire la 4 minute sau până se rumenesc. Acoperiți și răciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se servește rece cu sos de portocale sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista