Praz De Cartofi Gratinat

Praz De Cartofi Gratinat
Prazul de cartofi gratinat este un fără gluten garnitură. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 4. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână grea, gruyere, până la 5 așchii de gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi-Praz, Praz și gratin de cartofi, și Două Gratine De Cartofi Și Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Îndepărtați rădăcinile și frunzele verzi din Praz. Spălați și uscați partea albă a prazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Împărțiți prazul pe jumătate pe lungime. Apoi tăiați transversal în semilune subțiri până la mijlocii. Tăiați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Saut prazul se inceteaza in aproximativ o lingura de unt la foc mediu mic intr-o tigaie antiaderenta pana se inmoaie, dar nu se rumeneste (aproximativ 6-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați un strop de vermut (sau vin alb) și saut mai mult de un minut până când cea mai mare parte a vermutului (vin alb) s-a evaporat. Prazul trebuie să fie umed, dar să nu înoate în vermut (vin alb).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
VermutVermut
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Scoateți prazul de pe foc, acoperiți și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Curățați și feliați cartofii uniform în felii de aproximativ 1/8 inch. Aruncați feliile în apă rece în timp ce feliați, astfel încât cartofii să nu se rumenească. (notă: curăț și feliez fiecare cartof individual, mai degrabă decât să-i curăț pe toți mai întâi, astfel încât cartofii curățați să petreacă mai puțin timp stând în jur, eventual devenind maronii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
9
Radeți un bloc de gruyere, astfel încât să aveți 1 cană de gruyere rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
10
Ungeți ușor vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Scurgeți cartofii având grijă să nu le rupeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
12
Așezați un strat de cartof în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
13
Se presară generos cu sare și piper. Apoi se presară cu amestec de praz saut. Apoi presărați cu o parte din gruyere. În cele din urmă, punctați cu unul sau două bucăți de unt (opțional). Repetați secvența până când se utilizează toți cartofii. Ultimul strat ar trebui să fie doar un strat de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
GruyereGruyere
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
14
Se toarnă încet smântână peste tot cartofii în farfurie. Finalizați cu câteva așchii de gruyere care vor da o culoare frumoasă și un pic de crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
GruyereGruyere
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
15
Coaceți timp de aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Crema ar trebui să fiarbă și poate chiar să buleze ușor, dar nu ar trebui să fiarbă niciodată (fierberea va face ca crema să se separe și să se coaguleze). Se face atunci când are o culoare frumoasă maro auriu până la portocaliu; cartofii sunt fragezi, dar își păstrează încă forma; iar crema s-a îngroșat și s-a redus ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Lăsați să se răcească timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista