Praline De Ciocolată
Pralina de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată, Placinta Cu Ciocolata Praline, și Trufe De Ciocolată-Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300, agitând tigaia o dată, până când nucile sunt aurii, 10 până la 12 minute. Înveliți ușor un pătrat de folie de 12 inci cu ulei vegetal (aproximativ 1 linguriță).
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, combinați zahărul, untul, siropul de porumb și laptele. Se amestecă ocazional până când amestecul este Bulbuc și auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați cacao și amestecați până se omogenizează, apoi amestecați migdalele prăjite.
Se toarnă amestecul pe folie unsă și se întinde aproximativ 1/4 inch grosime.
Se lasă să se răcească până se solidifică, aproximativ 10 minute. Rupeți pralina în 6 până la 8 bucăți mari.