Praline cu bacon din New Orleans

Praline cu bacon din New Orleans
Rețeta New Orleans Bacon Praline poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă 64 de cenți per porție. O porție conține 199 de calorii, 4 g de proteine și 19 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare de masă, smântână grea, zahăr brun și nuci pecan. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Praline în stil New Orleans, Praline cu slănină cu lapte și Ah Shucks! Bacon BBQ Stridii așa cum o fac în New Orleans..

Instrucțiuni

1
Echipament special: termometru pentru bomboane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați 1 tavă de foaie cu ramă cu folie groasă și alta cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
3
Așezați un grătar de copt peste tava tapetată cu folie și aranjați feliile de slănină peste grătar una lângă alta, dar fără a se suprapune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Coaceți până devine crocant, 15 până la 18 minute. Când se răcește suficient de manipulat, se toacă mărunt și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Într-o cratiță mică, la foc moderat, se topesc 3 linguri de unt și 3 linguri de zahăr brun, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
7
Adăugați nucile pecan și amestecați până când nucile pecan sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Se toarnă pe o altă tavă fără căptușeală și se coace până se rumenește, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
9
Lasa sa se raceasca.
10
Puneți restul de 2 căni de zahăr brun într-o cratiță grea de 3 litri, având grijă să nu ajungă zahăr pe părțile laterale ale cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
11
Adăugați smântâna, restul de 2 linguri de unt și sare și fierbeți la foc foarte mic (nu lăsați să fiarbă), amestecând des cu o spatulă de cauciuc, până se dizolvă zahărul, 10-15 minute. Spălați toate cristalele de zahăr de pe marginea cratiței cu o pensulă de patiserie înmuiată în apă rece. Prindeți un termometru de bomboane în cratiță și fierbeți siropul la foc moderat până când înregistrează 236 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
12
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând termometrul pe loc și lăsați să se răcească până când siropul înregistrează 220 de grade F, 1 până la 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați slănina și nucile pecan. Lucrând rapid, scăpați 1 lingură de praline pe tava tapetată cu pergament. Dacă amestecul începe să se întărească, puneți din nou pe aragaz la foc moderat-mic și lăsați-l să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
13
Lăsați pralinele să stea până se întăresc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista