Praline
Praline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 77 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 419 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sirop de porumb, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 19%. Încercați Praline, Praline, și Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți părțile laterale ale unei cratițe grele de 2 litri.
Puneți zaharurile, sarea, siropul de porumb, laptele și untul în cratiță. La foc mediu, amestecați constant amestecul cu o lingură de lemn până când zaharurile s-au dizolvat și amestecul ajunge la fierbere. Continuați să gătiți într-o etapă cu bile moi, aproximativ 236 grade F pe un termometru cu bomboane. (Dacă faceți un test de apă rece, stropiți o picătură de bomboane într-un pahar cu apă rece, bila de bomboane se va aplatiza între degete atunci când o scoateți din apă.)
Scoateți din căldură și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
Adăugați vanilia și nucile și bateți cu o lingură cu mâna timp de aproximativ 2 minute sau până când bomboanele sunt ușor groase și încep să-și piardă luciul. Aruncați rapid linguri cu vârf pe hârtie cerată. Dacă bomboanele devin rigide, adăugați câteva picături de apă fierbinte.