Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile de pere Pocate. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 36 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, coajă de lămâie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Blinele de cartofi dulci cu ouă Pocate și Avocado, Fritters De Pere, și Asiatice Pere Blinele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pere de braconaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
2
Într-o cratiță mare la foc moderat, amestecați împreună 4 căni de apă, suc de portocale, zahăr, coajă de lămâie și suc de lămâie. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă pere, tăiate cu părțile în sus, într-un singur strat. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, până când perele sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Pere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți de pe foc și răciți perele în lichid de braconaj. (Perele pot fi braconate înainte și refrigerate în lichid de braconaj, acoperite, până la 24 de ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
4
Îndepărtați perele din lichidul de braconaj (lichid de rezervă) și tăiați-le pe lungime în pene groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
5
Se strecoară lichidul prin sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Se pune la foc moderat și se fierbe, neacoperit, până când este siropos și redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
6
Face aluat
7
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, amestecați împreună berea și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Bere
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Bateți ingredientele umede în uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Fry fritters
10
Într-o oală grea de 6 litri la foc moderat, încălziți 4 inci de ulei până când termometrul înregistrează 350 de litri F. lucrând în loturi de 6 și returnând uleiul la 350 de litri f între loturi, înmuiați pene de pere în aluat, transferați în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoi
11
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
12
Transferați perele în platou, stropiți cu sirop și praf cu zahărul cofetarilor.