Prajituri cu crab

Prajituri cu crab
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile de crabi ar putea fi o rețetă de pescatarian extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 1,74 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 349 de calorii, 9 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Un amestec de condimente pentru fierbere de crabi, maioneză, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați prăjiturile cu crabi precum Joe's Crab Shack, Crab Cakes și Crab Cakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pune cele 2 linguri de unt, 2 linguri de ulei, ceapa, telina, ardei gras rosu si galben, patrunjel, capere, sos de ardei iute, sos Worcestershire, condimente pentru fiert crabi, sare si piper intr-o tigaie mare la foc mediu-mic si gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mare, spargeți carnea de crab în bucăți mici și amestecați cu pesmet, maioneza, muștar și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Ardei GalbenArdei Galben
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Carne De Crab ForfetareCarne De Crab Forfetare
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați amestecul fiert și amestecați bine. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 30 de minute. Modelați în prăjituri de crab de mărimea unei mușcături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
4
Se încălzește untul și uleiul de măsline pentru prăjit la foc mediu într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați prăjiturile de crab și prăjiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie; tineti-le calde intr-un cuptor la 250 de grade si serviti fierbinti.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș12 lingurițe de pudră de usturoicapere, drenatecapere, drenate1521 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.țelină tăiată cubulețe (4 tulpini)țelină tăiată cubulețe (4 tulpini)2Bucăți de caramele Heath Barcrab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)crab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)2Bucăți de caramele Heath BarMuștar DijonMuștar Dijon541 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet uscat simplupesmet uscat simplu2extra largesouă, ușor bătuteouă, ușor bătute151 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.lump crabmeat, drained and picked to remove shellslump crabmeat, drained and picked to remove shells1121 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmaioneză bunămaioneză bună541 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec0Bucăți de caramele Heath Barsos de ardei iute (recomandat: Tabasco)sos de ardei iute (recomandat: Tabasco)751 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ardei gras roșu tăiat cubulețe (1 ardei mic)ardei gras roșu tăiat cubulețe (1 ardei mic)1201 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapa rosie cubulete (1 ceapa mica)ceapa rosie cubulete (1 ceapa mica)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire751 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ardei gras galben cubulete (1 ardei mic)ardei gras galben cubulete (1 ardei mic)

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Chardonnay-ul Pindar Peacock cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista