Prajitura cu rachiu de caise III

Prajitura cu rachiu de caise III
Prajitura cu rachiu de caise III este o reteta lacto ovo vegetariana cu 10 portii. O porție conține 643 de calorii , 8 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanilie, sare, extract de rom și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este pe placul a 27 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Prajitura cu rachiu de caise , Prajitura cu rachiu de caise si rom cu piersici si Prajitura cu rachiu de migdale .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tavă tubulară de 10 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
2
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
3
Combinați smântâna, aroma de rom, extractul de portocale, extractul de migdale, extractul de lămâie, extractul de vanilie și țuica de caise. Pus deoparte. Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând. Bateți amestecul de făină alternativ cu amestecul de smântână și arome, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
Extract De LămâieExtract De Lămâie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
5
Coacem in cuptorul preincalzit timp de 60 de minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul prajiturii iese curata. Se lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista