Prajit migdale și căpșuni Friands

Prajit migdale și căpșuni Friands
Prajit de migdale și căpșuni Friands este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Pepene Galben, Căpșuni Și Migdale Prăjite, Crăciun friands condimentat, și Afine și lămâie friands.

Instrucțiuni

1
Setați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Întindeți făina de migdale pe pergament sau foaie de copt căptușită cu silicon și prăjiți timp de 5 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când sunt prăjite și parfumate. Se lasă deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic sau în explozii de 30 de secunde cuptor cu microunde. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Într-un bol de amestecare mediu, Cerneți sau amestecați împreună făina de migdale prăjite, zahărul de cofetărie, făina universală și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți albușurile de ou și vanilia, apoi untul. Tapetați o tigaie cu brioșe cu hârtii și distribuiți uniform aluatul, cupele vor fi pline cu aproximativ 2/3. Apăsați o căpșună, tăiată cu fața în jos, în partea de sus a fiecăreia, apoi coaceți timp de 10 minute, întoarceți și coaceți până când este elastic la atingere și un tester de tort introdus în centru iese curat, cu 10 până la 12 minute mai mult. Se lasă să se răcească complet înainte de a mânca. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista