Prăjituri Proaspete De Porumb
Prăjiturile proaspete de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, ouă, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Proaspete De Porumb, Prăjituri Proaspete De Porumb, și Prăjituri De Crab Cu Salsa Proaspătă De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, pulsați porumbul și ceapa verde până se toacă, dar nu se omogenizează.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă 2 linguri. ulei și gălbenușurile de ou.
Într-un alt castron mare, combinați făina, făina de porumb, sarea și piperul.
Se adaugă în amestecul de porumb și se amestecă bine, dar ușor.
Într-un castron mare curat, bateți sau bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de porumb.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură. ulei la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aruncați linguri mari de amestec de porumb în tigaie (nu întindeți sau aplatizați). Gatiti pana cand marginile incep sa se fixeze si partea inferioara se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până când prăjiturile sunt rumenite și fierte. Gatiti aluatul ramas in acelasi mod, adaugand ulei dupa cum este necesar.