Această rețetă face 16 porții cu 155 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de porc la grătar, făină, amestec de făină de porumb cu creștere automată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri La Grătar, Prăjituri la grătar IHOP, și Prăjituri pentru grătar Junior pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună amestecul de făină de porumb și următoarele 5 ingrediente doar până se umezesc; se amestecă carnea de porc trasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De Porumb
Carne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare prăjitură pe o tavă fierbinte, ușor unsă sau o tigaie mare antiaderentă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile par uscate si fierte; întoarceți și gătiți cealaltă parte 2 până la 3 minute sau până când ați terminat.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca la Celian Elite Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.