Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 353 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de crenguțe de busuioc, coajă de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie, și Vafe de biscuiți cu cremă de lămâie, sirop de lămâie și afine.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți ușor 8 căni de briose cu puțin unt topit și răciți 2 minute, apoi unt din nou și răciți încă 1 minut. Cupe de praf cu făină de tort matzo, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Unt
Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți împreună untul înmuiat, 2/3 cană de zahăr și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, apoi adăugați gălbenușuri de ou, câte 1, bătând până se omogenizează bine. Bateți sucul de lămâie și 2 lingurițe de coajă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați făină și amestecați la viteză mică până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți albușurile cu restul de 1/8 linguriță de sare într-un alt bol cu bătătoare curățate până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați 2 linguri de zahăr, puțin câte puțin, bătând, apoi bateți până când albii țin doar vârfuri tari. Se amestecă o pătrime de alb în amestecul de gălbenușuri pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine. Puneți aluatul în 8 căni de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Amestecați restul de 2 linguri de zahăr și 1 linguriță de coajă cu vârful degetelor și presărați peste aluat, apoi coaceți până când prăjiturile sunt umflate, marginile sunt aurii și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește prăjituri în tigaie pe un raft 15 minute, apoi ridicați prăjituri cu atenție (topuri se va rupe cu ușurință) și se răcește complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
Tigaie
1
Aduceți toate ingredientele siropului la fierbere, acoperite, într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând ocazional, apoi scoateți capacul și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă siropul printr-o sită într-un castron, apăsând și apoi aruncând solidele. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
1
Bateți smântâna într-un castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți 1/4 cană de sirop în fiecare din cele 8 boluri puțin adânci și acoperiți cu prăjituri. Lingură frisca deasupra prăjiturilor.