Prăjituri Crab cu sos Maui ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.9 pe portie. O porție conține 224 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Omletă de Crab, sparanghel și Avocado (și instantanee de la Maui), și Torturi de Crab cu sos R. Moulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 12 ingrediente și se modelează în 12 chiftele.
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați prăjituri de crab și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
4
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați spanacul în tigaie și fierbeți 1 până la 2 minute sau până se ofilesc. Se amestecă restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți sosul Maui pe 4 farfurii individuale și acoperiți uniform cu prăjituri de crab. Puneți amestecul de spanac în jurul prăjiturilor de crab.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.