Prăjituri De Crab Benedict

Prăjituri De Crab Benedict
Nevoie de o hor d ' oeuvre pescatarian și דל פחמימות,? Prăjiturile cu Crab Benedict ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 530 calorii, 25g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab Prăjituri Ouă Benedict, Prăjituri De Crab Din Caraibe Benedict, și Prăjituri de Crab Benedict cu gust de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 93°.într-un castron mediu, combinați toate ingredientele tortului de crab, cu excepția margarinei; se amestecă bine. Se modelează în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. (Patties va fi moale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți 1 lingură de margarină într-o tigaie mare la foc mediu până când sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați chiftele de carne de crab; gatiti 6 pana la 8 minute sau pana se rumeneste si crocant, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
4
Se pune pe farfuria de servire; se introduce la cuptor pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-o cratiță mică, combinați maioneza, sucul de lămâie și mărarul; bateți cu sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se încălzește la foc mic până se încălzește.
7
Se ia de pe foc. Bateți încet în untul topit fierbinte până se omogenizează. Acoperi; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
8
În tigaie medie, aduceți oțetul și apa la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați 4 ouă; reduceți focul la foc mic. Gatiti ouale 2-3 minute sau pana cand albusurile sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Cu lingura cu fante, Așezați 1 ou pocat pe fiecare tort de crab. Lingura bate joc hollandaise peste fiecare. Dacă doriți, garnisiți cu crenguțe proaspete de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista