O porție conține 304 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 48. Dacă $1.32 pe portie cade în bugetul dvs., prăjituri de Cod ar putea fi un extraordinar pescatarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, arpagic, pesmet panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ceapă-Topped cartofi & Rutabaga prăjituri (Neeps și Tattie prăjituri).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați puțină sare și un buchet garni de câteva frunze de dafin, pene de lămâie și boabe de piper negru într-o oală cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Buchet Garni
Pană De Lămâie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați fileurile de cod și fierbeți timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
4
Scoateți codul din apă și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Fierbeți cartofii în multă apă sărată până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Se scurge, se amestecă și se răcește complet.
7
Se prăjește ceapa într-un pic de ulei de canola până se înmoaie. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Într-un castron mare, amestecați împreună codul răcit, piureul de cartofi, ceapa prăjită, smântână, arpagic, muștar, scallions, sos Worcestershire, condimente Old Bay, praf de usturoi, piper alb și 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Old Bay Condimente
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ceapă Prăjită
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați pesmetul și amestecați pentru a combina. Formați amestecul în prăjituri de 4 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
10
Încălziți puțin ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți prăjiturile în loturi până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte; adăugați puțin ulei și unt suplimentar între loturi, după cum este necesar.
Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Jean Biecher Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Jean Biecher Pinot Gris
Acest Pinot Gris are o frumoasă culoare galben-aurie. Bogat în complexitate aromatică, Pinot Gris poate dezvălui note tipice de fum, precum și arome delicioase de fructe uscate, caise, miere, ceară de albine și turtă dulce. Acest vin amplu și cărnos este susținut de o tensiune încântătoare care conferă vinului o structură plină de corp. Finisajul este lung și bine echilibrat.are o textură nobilă, catifelată, uneori cu nuanțe netede și mătăsoase.Cu bogăția sa de exprimare, Pinot Gris are o îndrăzneală naturală, capabilă să fie asortată cu mâncăruri de obicei pentru vinuri roșii. Cu un indiciu de subteran pământesc și fumos, Pinot Gris d ' Alsace face un meci admirabil pentru ciupercile girolle prăjite, risotto cu ciuperci boletus.