Prăjituri De Ceai Din Sud

Prăjituri De Ceai Din Sud
Prăjituri de ceai de Sud ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 18 cenți pe porție. Acest desert are 230 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjituri De Ceai Din Sud, Prăjituri De Ceai Din Sud, și Prăjituri De Ceai Din Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cremă împreună scurtarea și zahărul. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați lapte și vanilie; bate bine. Se amestecă făina; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
3
Picătură de linguri 2-1 / 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se coace la 350 de minute timp de 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista