Prăjituri Cu Unt Dublu De Ciocolată Gooey
Această rețetă servește 24. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 90 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Dublu Cu Unt De Ciocolată Gooey, Tort Dublu Cu Unt De Ciocolată Gooey, și Paula dublu ciocolata ooey Gooey Unt tort inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți ușor o tigaie de 13 x 9 inci.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 ou și 1 unt topit și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă amestecul în tigaia pregătită și se lasă deoparte.
Într-un mixer de suport sau cu un mixer de mână, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați restul de 2 ouă și pudra de cacao. Reduceți viteza mixerului și adăugați zahărul pudră. Continuați să bateți până când ingredientele sunt bine amestecate. Adăugați încet restul de 1 băț de unt topit și vanilia, continuând să bateți amestecul până se omogenizează. Amestecați nucile cu o spatulă de cauciuc.
Întindeți umplutura peste amestecul de tort în tigaie.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult tortul; Centrul ar trebui să fie încă puțin lipicios când ați terminat de copt.
Lăsați tortul să se răcească parțial pe un suport de sârmă înainte de a tăia în bucăți.