Prăjituri cu unt de arahide și jeleu
Nevoie de un desert fără lactate? Cookie-urile cu unt de arahide și jeleu ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 27 de porții cu 171 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți praf de copt, sare, gem și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de minunat. Fursecuri cu unt de arahide și jeleu, Fursecuri cu unt de arahide și jeleu, și Fursecuri cu unt de arahide și jeleu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, cremă de scurtare, unt de arahide și zaharuri. Bateți în ou.
Combinați ingredientele uscate; adăugați treptat la amestecul de cremă. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Rulați în 1-in. bile; locul 2 în. separat pe foi de copt unse. Aplatizați ușor.
Se coace la 375 CP timp de 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Răspândiți gemul pe partea de jos a jumătății cookie-urilor; sus cu cookie-urile rămase.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.