Prăjituri cu somon și creveți
Somon și creveți prăjituri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 275 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, ceapă, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Prăjituri cu somon și creveți, Torturi de somon Slammin' Southwestern sau prăjituri cu somon, și Somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones).
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului. Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa roșie și ardeiul gras verde. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, 5 pana la 8 minute.
Transferați într-un castron și amestecați cu maioneză, muștar Dijon, sos Worcestershire și condimente de fructe de mare.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu.
Puneți somonul și creveții în tigaie și gătiți până când sunt ușor opace și acoperite cu unt, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron mare.
Puneți pesmetul panko și 3 linguri de unt într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Gatiti la mare pana cand untul este topit, aproximativ 20 de secunde.
Se amestecă firimiturile și untul și se condimentează cu sare de usturoi.
Adăugați amestecul de maioneză 1 lingură la un moment dat pentru a umezi amestecul de somon și creveți.
Amestecați amestecul de pesmet, 1 lingură la un moment dat, în bol cu amestecul de somon și creveți, doar până când ingredientele se formează ușor în prăjituri. Formați 6 prăjituri de 4 inci și așezați-le pe foaia de copt pregătită.
Prăjiți prăjiturile de somon și creveți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 7 până la 10 minute, întorcându-se o dată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic locurilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau