Prăjitură Cu Brânză Cu Nucă De Cocos
Cheesecake de nucă de cocos este un fără gluten desert. Această rețetă face 12 porții cu 414 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 330 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cremă de brânză, nuci de macadamia măcinate, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de excelent. Încearcă Prăjitură Cu Brânză Cu Nucă De Cocos, Cheesecake Cu Nucă De Cocos Și Lime, și Pătrate De Prăjitură Cu Brânză De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați nuca de cocos și nucile; se amestecă untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc.
Coaceți la 350 de minute timp de 10-15 minute sau până când crusta devine maro aurie în jurul marginilor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță, presărați gelatina peste apă rece; se lasa sa stea 1 minut. Se amestecă zahărul; gatiti la foc mic pana se dizolva zaharul si gelatina.
Se ia de pe foc. Într-un castron, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de gelatină.
Adăugați sucul de lămâie și coaja; bateți până se omogenizează. Nuanță verde pal cu colorant alimentar. Îndoiți în frișcă.
Se toarnă peste crustă. Se da la frigider 5 ore sau peste noapte.
Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Garnisiți cu nucă de cocos și frișcă suplimentară, dacă doriți.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake funcționează foarte bine cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ai putea încerca este Angel Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.