Prăjiți piciorul de miel pe un pat de cartofi și verdeață ofilită

Friptura de miel pe un pat de cartofi și verdeață ofilită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 3125 calorii, 179g de proteine, și 250g de grăsime fiecare. Pentru $15.7 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți coaste îndepărtate, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Prăjiți Piciorul De Miel Pe Un Pat De Cartofi Și Verdeață Ofilită, Verdeață Ofilită Peste Cartofi, și Cartofi Prăjiți Și Ceapă Cu Verdeață Ofilită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Tăiați toată pielea grasă și argintie din miel.
Tăiați fante mici peste tot mielul cu un cuțit ascuțit și puneți o felie de usturoi și un vârf de cimbru și rozmarin în fiecare fantă.
Cojiți cartofii și feliați subțire aproximativ 1/16 inch grosime cu o mandolină sau alt feliator manual, apoi aruncați cu 4 linguri de ulei, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare.
Întindeți cartofii uniform într - o caserolă sau o tigaie de 17 x 12 x 2 inci. Puneți mielul deasupra cartofilor, apoi frecați cu miere și presărați cu restul de 2 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Friptură de miel în mijlocul cuptorului 1 oră, apoi se stropesc cu 1 lingura de ulei. Continuați să frigeți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a mielului (nu atingeți osul) înregistrează 135 de ruble F pentru mediu-rar, cu 30 până la 45 de minute mai mult.
Lăsați mielul să stea, acoperit slab cu folie, 15 minute.
În timp ce mielul stă, încălziți restul de 2 linguri de ulei într - o oală grea de 4 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul tocat, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați o mână de verdețuri și saut diametru, aruncând cu clești, apoi adăugați mai multe verdețuri pe măsură ce cele precedente se ofilesc și saut diametru până când toate verdele sunt ofilite și fragede, 5 până la 6 minute în total. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați mielul pe o tăietură și sculptați, apoi serviți cu cartofi și verdeață.