Prăjiți paste de curcan și ciuperci cu sos de brânză de vin alb
Friptura de curcan și paste de ciuperci cu sos de brânză de vin alb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 417 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, șobolani, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pastan într-o ciupercă cremoasă și sos de vin alb, Paste de ciuperci coaceți cu sos de cremă de vin alb (Vegan), și Lămâie - Usturoi Friptură De Curcan Și Sos De Vin Alb.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ciuperci, ceapă și șobolani; sotati 5 minute sau pana cand ceapa si ceapa sunt usor aurii. Se amestecă 1/4 cană de vin, cimbru, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; gătiți 1 minut sau până când lichidul s-a evaporat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați făină; gătiți 30 de secunde, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați restul de 1/2 cană de vin, bulion și lapte; aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până când este ușor groasă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați fontina și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano, rămânând 1/2 linguriță sare și rămânând 1/4 linguriță piper. Amestecați amestecul de ciuperci, pastele și curcanul; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză Fontina
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; presărați cu 1/4 cană rămasă Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Parmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.