Prăjiți paste de curcan și ciuperci cu sos de brânză de vin alb
Friptura de curcan și paste de ciuperci cu sos de brânză de vin alb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 417 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, șobolani, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pastan într-o ciupercă cremoasă și sos de vin alb, Paste de ciuperci coaceți cu sos de cremă de vin alb (Vegan), și Lămâie - Usturoi Friptură De Curcan Și Sos De Vin Alb.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciuperci, ceapă și șobolani; sotati 5 minute sau pana cand ceapa si ceapa sunt usor aurii. Se amestecă 1/4 cană de vin, cimbru, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; gătiți 1 minut sau până când lichidul s-a evaporat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați făină; gătiți 30 de secunde, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați restul de 1/2 cană de vin, bulion și lapte; aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până când este ușor groasă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați fontina și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano, rămânând 1/2 linguriță sare și rămânând 1/4 linguriță piper. Amestecați amestecul de ciuperci, pastele și curcanul; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate
16 Felii De Brânză Fontina
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Rețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; presărați cu 1/4 cană rămasă Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.