Prânz Lady Rolls
Masa de prânz Lady Rolls este un vegetarian pâine. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, linguriță de lapte, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Masa de prânz Lady Cantina role {pas cu pas imagini și Instructions....NO MIXER necesar}, Masa De Prânz Doamna Negrese, și Prânz Doamna Baruri.
Instrucțiuni
În bolul unui mixer de stand, amestecați împreună apa caldă și 1 linguriță de zahăr.
Presărați drojdia deasupra și lăsați-o să stea aproximativ 10 minute, până când drojdia este spumoasă.Bateți oul într-un castron mic, apoi măsurați aproximativ 1 lingură și aruncați.
Bateți laptele și sarea, apoi adăugați amestecul de lapte de ou în amestecul de drojdie.
Combinați făina și zahărul într-un bol separat.
Tăiați scurtarea cu o furculiță. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de drojdie. Așezați vasul de amestecare pe mixerul suportului cu cârligul pentru aluat și frământați timp de aproximativ 3 minute sau până când aluatul pare neted și elastic și se îndepărtează de vas. Acoperiți vasul de amestecare cu folie de plastic sau un prosop cald și lăsați-l deoparte să crească timp de 1 oră.Când aluatul a crescut, turnați untul topit peste el, reveniți la stand mixer și frământați cu cârligul de aluat încă aproximativ 3 minute. (A Se Vedea Nota). Aluatul trebuie să fie neted, elastic, neted, dar nu șubred. Făinați o suprafață mare.
Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute, apoi rulați sau bateți la puțin mai puțin de 1 inch grosime. Folosind un cuțit, tăiați aluatul în pătrate de 2 inci. Puneți colțurile pătratelor sub pentru a face runde netede și puneți-le în tigaie (am folosit două tigăi rotunde de 9 inci cu aproximativ 6 bile de aluat în fiecare. Spațiu la aproximativ 1 inch distanță.Puneți tigăile deoparte pentru încă 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Dacă doriți, periați rulourile cu puțin unt topit în plus.
Coaceți rulourile aproximativ 12-15 minute, până se rumenesc. Le-am periat cu puțin mai mult unt înainte de servire.