Nevoie de un curs principal fără gluten? Pozole de vită cu brânză Cheddar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 585 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, porumb, ardei iute guajillo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Pozole, Brânză Cheddar, Covrig, Bere Și Hamburgeri De Vită, și Pozole Roșu | Pozole Rojo.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi ardeii; lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Așezați ardeii și 1/2 cană din apa de înmuiere rezervată în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se curăță. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Dressing de căldură în oală mare tocană la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați carne și chimen; gătiți și amestecați 5 minute sau până când carnea este rumenită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați piure de piper și bulion de vită; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
7
Adăugați roșii, mămăligă și porumb; se amestecă bine. Se fierbe încă 30 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Hominy
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Așezați brânza în fundul bolurilor; acoperiți cu tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat