Potârniche sub ulei cu salată de sparanghel

Potârniche sub ulei cu salată de sparanghel
Potârniche sub ulei cu salata de sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 1146 calorii, 165g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $13.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de potârniche, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 de ore. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Potârniche cu vin și scorțișoară, Potârniche într-o plăcintă de pere, și Potârniche cu orez sălbatic.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Puneți potârniche în apă și fierbeți ușor până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Îndepărtați cu grijă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotârnichePotârniche
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți picioarele din carcasă și uscați bine.
4
Așezați într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Scoateți sânii din carcasă cu prima articulație a aripii încă atașată. Uscați bine cu un prosop și puneți-l într-un vas cu picioarele. (Faceți stoc din oase și lichid de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Se toarnă oțet peste bucățile de sân și picior și se adaugă semințe de fenicul și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Se pune la frigider 1 oră.
8
Scoateți bucățile de sân și picior din frigider și îndepărtați bucățile din oțet. Se usucă și se aranjează liber într-un borcan mare de prăjituri clare. Se acoperă cu ulei de măsline și se dă la frigider 2 zile. (Vor rămâne păstrate în acest fel timp de 2 luni). Pentru a servi, îndepărtați 4 sâni și 4 picioare și încălziți la temperatura camerei. Albiți și reîmprospătați sparanghelul și aruncați cu 4 linguri ulei de măsline extra virgin și suc și coajă de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În50 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista