Potârniche prăjită cu o tocană delicată de orz perlat, mazăre și salată

Potârniche Pan-prajit cu un orz perla delicat, Pean și salată tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 804 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de potârnici, mazăre, orz perlat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Legume Curry Cu Orz Perlat Și Migdale, Pilaf De Orz Cu Ceapă Perlată, și Orz de perle cu mazăre și Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orzul perlat in apa clocotita, sarata timp de aproximativ 50 de minute, sau pana cand este fraged, dar inca cu putina muscatura, apoi scurgeti si lasati la abur uscat.
Apoi, încălziți un glug de ulei de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa și un vârf de sare. Gatiti incet la foc mic timp de aproximativ 10 minute, fara a colora prea mult.
Adăugați orzul și mazărea. Acoperiți cu stocul și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 10 minute, amestecând din când în când.
Pe o scândură, zdrobiți făina și untul împreună cu o furculiță până când aveți o pastă. Aceasta se numește "beurre manie" și este o modalitate excelentă de a îngroșa tocanele sau sosurile fără a fi nevoie să amestecați făina direct, ceea ce vă poate da bulgări. Amestecați jumătate din pastă în mazăre și orz și continuați să fierbeți până când lichidul începe să se îngroașe. Dacă, după 5 minute, nu este suficient de gros, adăugați încă ceva din beurre manie. Ceea ce doriți să obțineți este un bulion matasos neted. Continuați să fierbeți încă 10 minute, adăugând puțin stoc suplimentar dacă devine prea uscat, în timp ce vă gătiți potârnichile.
Puneți puțin ulei de măsline într-o altă tigaie. Condimentează picioarele de potârniche cu sare și piper și adaugă-le în tigaie. (Picioarele intră mai întâi pentru că sunt mai dure decât sânii și au nevoie de mai mult timp pentru a găti.) Scuturați-le și, după câteva minute, când sunt ușor aurii, adăugați bucățile de slănină și amestecați ușor pentru a le opri să prindă pe fund. Între timp, așezați sânii de potârniche afară, presărați cimbru tocat și apăsați pe ambele părți cu un vârf bun de condimente. Când slănina este ușor aurie, împingeți-o pe 1 parte a tigaiei cu picioarele de potârniche și așezați sânii înăuntru, cu pielea în jos. Gatiti timp de 4 minute, apoi intoarceti si gatiti pe cealalta parte timp de un minut pentru a va oferi pielea crocanta si carnea umeda. Le puteți găti mai mult timp dacă vă place carnea bine făcută.
Când sânii sunt gata, gustați bulionul de orz și reglați condimentul, apoi amestecați salata și rucola - au nevoie doar de un minut pentru a găti.
Serviți orzul, mazărea și salata verde cu sânii și picioarele de potârniche deasupra și presărați cu bucățile de slănină. Puneți sucurile de bulion deasupra. Minunat gătit acasă!