Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco
Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 120g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1351 calorii. Pentru $ 8.64 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de țelină, apă, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Ceapă Roșie Murată, Umăr de porc afumat lent cu salată de varză Napa și frescă Queso, și Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face carnea de porc fiartă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă carnea de porc de orice suc și se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare sau oală cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Așezați carnea de porc în oală și rumeniți bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți carnea de porc și reduceți focul la mediu, adăugați ceapa, morcovul, țelina, feniculul, usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, sarea și piperul. Gatiti pentru a inmuia legumele, aproximativ 10 minute, apoi deglazati oala cu vinul, razuind bucatile lipite de fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați bulionul de pui și amestecați, glisați carnea de porc înapoi în oală și aduceți lichidele la fierbere scăzută. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor timp de 2 până la 2 1/2 ore, întorcând carnea 1/2 cale prin gătit. Păstrați carnea de porc la cuptor până când carnea este fragedă și se destramă atunci când este trasă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți carnea de porc din oală, așezați-o pe un platou și, când este suficient de rece pentru a o manipula, trageți carnea cu 2 furculițe, împărțiți carnea și rezervați o jumătate. Se strecoară lichidele de gătit și se adaugă la carnea de porc rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Pentru a face ceapa și ardeii murați: într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați oțetul, apa, zahărul, 1 linguriță de sare și semințele de coriandru și dați la fiert, amestecând până când zahărul se dizolvă. Aranjați ceapa și inelele de ardei într-un recipient mic, cu un capac bine fixat și turnați saramura deasupra. Se răcește, se acoperă și se păstrează răcit timp de cel puțin câteva ore și până la câteva zile. Nota bucătarului: ceapa și ardeii murați fac tovarăși puternici la tocana ușoară fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Inele De Ardei Cu Banane
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Pentru a face posolul roșu: sămânță și tulpina Chiles ancho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
10
Așezați ardeii într-o oală și acoperiți cu stoc, adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a acoperi. Reconstituiți ardeii aducând lichidele la fierbere scăzută, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până când ardeii sunt moi. Transferați cu grijă ardeii și lichidele lor într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Între timp, încălziți aproximativ 2 linguri de ulei de măsline, câteva rotații ale tigaiei, într-o tigaie la foc mediu și adăugați ceapa, usturoiul și condimentați cu boia de ardei, pudră de chile, chimen, sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt foarte moi, 10-12 minute, amestecati piureul de piper, hominy, cilantro, 2 cani de pui, miere, sucul de 1 var si 1/2 carnea de porc trasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Carne De Porc Trasă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
Hominy
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați suficientă apă pentru a forma tocană cât mai liberă sau groasă, după cum doriți, 1 până la 2 căni de lichid suplimentar. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
13
Pentru a servi, încălziți tocanul la foc mediu. Odată fierbinte, lingurați tocană în boluri puțin adânci și acoperiți cu ceapă murată și jalapenos, queso fresco și serviți cu tortilla caldă carbonizată pentru scufundare și înfășurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
Queso Fresco
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă