Porumb prăjit cu unt de rozmarin
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul prăjit cu unt de rozmarin ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, porumb, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Unt De Rozmarin, Pui prăjit cu unt cu portocală și rozmarin, și Nuci pecan prăjite cu unt brun cu rozmarin.
Instrucțiuni
Trageți înapoi cojile de porumb, lăsându-le atașate.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile.
Combinați untul și rozmarinul într-un castron mic; periați peste porumb. Trageți cojile peste porumb și grătiți la foc mediu-mare (350-40
timp de aproximativ 15 minute, întorcându-se ocazional. Trageți înapoi coji și bucurați-vă.