Porumb la grătar Pico De Gallo

Porumb la grătar Pico De Gallo
Porumb la grătar Pico De Gallo este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porumb la grătar Pico De Gallo, Salată de porumb de stradă la grătar cu creveți cu unt de coriandru, Pico De Gallo și Avocado pur Approbe, și Supă de porumb cu Pico De Gallo.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie uscată la grătar la foc mediu-mare. Grătițiporumbul, întorcându-se ocazional, până se întunecă în pete,aproximativ 10 minute. Puneți deoparte până când este suficient de răcitmâner.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
2 Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă miezurile de pe Bob și adăugați-le într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se amestecă înroșii, ceapă, coriandru, suc de lămâie și serrano.Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin30 de minute, până când aromele se amestecă. (Salsa poate fi făcutăpână la 4 ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Retipărit cu permisiunea mexicanului Made Easy: Everyday Ingredients, aromă extraordinară de Marcela Valladolid, 8011 Clarkson Potter o divizie a Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID este gazda Discovery Travel And Living ' s Relatos con Sabor (povești cu aromă), care se difuzează în fiecare țară din America Latină și pe Discovery Familia din Statele Unite. Crescută în Tijuana, Mexic, a urmat Institutul Culinar din Los Angeles și mai târziu școala de gătit Ritz-Escoffier din Paris. Fostă redactor/tester de rețete la Bon App revista Apprentice: Martha Stewart, a devenit cunoscută pe scară largă după ce a apărut ca concurentă la The Apprentice: Martha Stewart. Ea și fiul ei împart timpul între Tijuana și San Diego.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista