Porumb la grătar pe știulete cu unt de arpagic-fenicul
Porumb la grătar pe știulete cu unt de arpagic-fenicul este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 104 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb de urechi, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 18%. Încercați Porumb la grătar cu unt de arpagic, Unt de arpagic pentru porumb la grătar, și Porumb pe știulete cu unt de tei-arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 15 minute. Trageți înapoi cojile; îndepărtați și aruncați mătăsurile.
Scurgeți porumbul și uscați-l.
Amestecați împreună untul și restul de 3 ingrediente; periați pe fiecare ureche. Trageți cojile înapoi peste porumb. Legați șirul în jurul cojilor, dacă doriți.
Grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mare (400 până la 50
8 până la 10 minute pe fiecare parte. (Urmăriți cu atenție pentru a vă asigura că cojile nu iau foc.)
Notă: porumbul poate fi decorticat și învelit în folie. Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mare 30 de minute, rotind la fiecare 10 minute.