Porumb la grătar pe știulete
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Porumbul Herbat la grătar pe știulete ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți urechi porumb în coji, piper măcinat, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb herbat pe știulete la grătar în folie, Porumb la grătar cu unt de ierburi, și fripturi de pește-spadă la grătar cu salată de porumb herbată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă cojile, expunând porumbul și lăsând cojile atașate.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile. Înmuiați porumbul și cojile în apă rece 5 minute pentru a preveni arderea cojilor.
Îndepărtați porumbul din apă; scurgeți și bateți excesul de apă din porumb și coji cu prosoape de hârtie.
Combinați margarina și restul de 3 ingrediente; amestecați bine.
Ungeți uniform peste porumb, folosind tot amestecul de margarină. Întoarceți cojile în poziția inițială și legați vârfurile cu sfoară grea.
Grill porumb, acoperit, peste cărbuni medii-fierbinți (350 până la 40
15 minute sau până la licitație, întorcându-se ocazional.