Porumb la grătar cu unt de lime-Cilantro

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul la grătar cu unt de lime-Cilantro ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de tei, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Porumb la grătar cu unt de lime-Cilantro, Porumb la grătar pe Știulet cu unt de coriandru și var, și Porumb la grătar cu unt de lime de coriandru.
Instrucțiuni
Combinați untul, sucul de lămâie, coaja de tei, zahărul, sarea și coriandrul într-un castron mediu și amestecați bine.
Gratiți porumbul pe un grătar mediu-fierbinte timp de 10 minute, întorcându-se ocazional.
Transferați untul de lime-cilantro într-un bol de servire și serviți cu porumbul.
Înainte de a grăta porumbul, înmuiați porumbul nefolosit în apă. Căldura va usca mătasea, care se va desprinde atunci când dezlipiți cojile. Folosiți un prosop de hârtie pentru a freca orice mătase de porumb rămasă.
Retipărit cu permisiunea de la Lulu Powers Food to Flowers: mâncare simplă, elegantă, pentru distracție ușoară de Lulu Powers cu Laura Holmes Haddad, noiembrie 2010 William Morrow