Porumb la grătar și salsa de ceapă Vidalia
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Porumbul la grătar și salsa de ceapă Vidaliană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 114 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Dacă aveți sare kosher, ceapă vidaliană, porumb de urechi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de ceapă de porumb și Vidalian, Crupe de brânză cu porumb și ceapă Vidaliană, și Salată De Ceapă Vidaliană La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați porumbul pe grătar sau tigaie pentru broiler; gatiti 20 de minute sau pana cand porumbul se rumeneste usor, rotind la fiecare 5 minute. Mișto.
Tăiați miezurile din urechi de porumb pentru a măsura 3 căni.
Așezați ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte. Se răcește și se toacă.
Combinați porumbul, ceapa și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
![#33 Wine Spectator Top 100 din 2020 pivnițele Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir este o reprezentare a multor site-uri unice Pinot Noir într-o singură sticlă. Ripe Rainier cherry, prune roșii și mure sunt amplasate între note de petale de trandafir, cedru și pământ transformat. Vinul este vibrant și plin de viață pe palat, cu un finisaj Generos.]()
#33 Wine Spectator Top 100 din 2020 pivnițele Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir este o reprezentare a multor site-uri unice Pinot Noir într-o singură sticlă. Ripe Rainier cherry, prune roșii și mure sunt amplasate între note de petale de trandafir, cedru și pământ transformat. Vinul este vibrant și plin de viață pe palat, cu un finisaj Generos.
#33 Wine Spectator Top 100 of 2020The Ken Wright Cellars Willamette Valley Pinot Noir is a representation of many of the single vineyard Pinot Noir sites in one bottle. Ripe rainier cherry, red plum and blackberry are nestled between notes of rose petal, cedar and turned earth. The wine is vibrant and lively on the palate with a generous finish.