Portocale Braconate Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați portocalele braconate cu lămâie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 122 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pavlova cu portocale braconate cu vanilie, Portocale braconate cu coajă confiată și ghimbir, și Monkfish Braconat Cu Ceapă Roșie, Portocale Și Măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un cuptor olandez.
Adăugați felii de portocale și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 5 minute.
Îndepărtați feliile de portocală cu o lingură cu fante; așezați într-un castron.
Gatiti amestecul de suc la foc mediu-mare 15 minute (pana cand este usor siropos).
Se toarnă peste portocale. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.