Portobello-Sos Marsala

Portobello-Sos Marsala
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul Portobello-Marsala ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de vin marsala, șobolani, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Încercați Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Sos Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie medie la foc mare; adăugați ciuperci și sotati 10 minute sau până când ciupercile se rumenesc și lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 1 lingură de unt, usturoi și ceapă eșalotă în tigaie; sotati 5 minute. Se amestecă Marsala și bulionul de pui, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute sau până la reducerea cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
* 1 (8-uncie) pachet felii ciuperci buton poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista