Portobello-Sos Marsala
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul Portobello-Marsala ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de vin marsala, șobolani, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Încercați Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Sos Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie medie la foc mare; adăugați ciuperci și sotati 10 minute sau până când ciupercile se rumenesc și lichidul se evaporă.
Adăugați 1 lingură de unt, usturoi și ceapă eșalotă în tigaie; sotati 5 minute. Se amestecă Marsala și bulionul de pui, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute sau până la reducerea cu două treimi.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 lingură de unt.
* 1 (8-uncie) pachet felii ciuperci buton poate fi înlocuit.