Portobello la grătar, ardei gras și sandvișuri cu brânză de capră

Portobello la grătar, ardei gras și sandvișuri cu brânză de capră este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, capace de ciuperci portobello, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Balsamici Portobello Cu Ardei Gras Și Brânză De Capră, Salată de roșii la grătar, ardei gras și Portobello, și Sandvișuri Portabellan și ardei gras la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați oțetul balsamic, uleiul de măsline și usturoiul într-un castron mare.
Adăugați ardei grași și ciuperci portobello; aruncați ușor pentru a acoperi.
Scoateți legumele din amestecul de oțet și aruncați amestecul de oțet.
Așezați ardeii grași și ciupercile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți legumele de pe grătar; se răcește ușor.
Tăiați ardeii grași în fâșii subțiri.
Combinați ardeii grași, busuiocul, sarea și piperul negru într-un castron mic.
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal; întindeți brânza uniform pe părțile tăiate ale rulourilor. Aranjați 1 capac de ciuperci pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană amestec de ardei gras și jumătatea superioară a ruloului.
Așezați sandvișurile pe grătarul acoperit cu spray de gătit.
Așezați o tigaie din fontă sau altă tigaie grea deasupra sandvișurilor; apăsați ușor pentru a aplatiza. Grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când pâinea este prăjită (lăsați tigaia din fontă pe sandvișuri în timp ce gătesc).