Portobello și Quesadillas de fasole neagră
Rețeta Portobello și Quesadillas de fasole neagră este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 308 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți vinaigretă balsamică, pimiento, fasole fără sare adăugată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Portobello și Quesadillas de fasole neagră, Quesadillas De Fasole Neagră, și Quesadillas De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stiva tortilla; cuptor cu microunde la mare 1 minut. Lăsați în cuptorul cu microunde pentru a se încălzi în timp ce pregătiți umplutura.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați vinetă, fasole și pimiento; gatiti 1-2 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand continuu. Mash amestec de fasole ușor cu un masher de cartofi.
Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de fasole pe fiecare tortilla.
Se presară uniform cu brânză și ceapă. Îndoiți tortilele în jumătate.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; se încălzește la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați 2 quesadillas în tigaie; gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se topesc auriu si branza. Repetați procedura cu restul de 2 quesadillas.
Tăiați fiecare quesadilla în 3 pene.
Serviți imediat cu salsa și smântână, dacă doriți.