Portobello Înnegrit-Salată De Ciuperci

Portobello Înnegrit-Salată De Ciuperci
Blackened Portobello - salata de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 280 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,59 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de capace de ciuperci portobello, ceapă, fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Ciuperci Portobello, Salată De Ciuperci Portobello, și Salată De Ciuperci Portobello La Grătar.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați ciuperci în pungă; sigiliu. Marinați 10 minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Scoateți ciupercile din sac, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Presărați ciupercile cu condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ciuperci; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Se răcește; tăiați ciupercile în diagonală în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
7
Aranjați 4 căni de salată verde pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare cu felii de ciuperci, 2 pene de roșii și inele de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Presărați fiecare cu 1/4 cană de fasole și 1 lingură de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
9
Stropiți marinada rezervată uniform peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista