Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii

Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii
Port-marinat carne de porc cu prune uscate și hamsii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, prune uscate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de porc marinată cu prune uscate și caise, Prune Uscate Înăbușite În Vin De Port, și Hamsii Marinate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți prunele cu portul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea până când prunele se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă prunele și portul într-un vas mare, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
PortPort
4
Adăugați usturoiul, sucul de lămâie și coaja și câte un vârf mare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați friptura de porc și întoarceți-o la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
6
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 4 ore, întorcând des carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți prunele din marinată. Se strecoară marinada într-o cratiță mică și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Rulați fileurile de hamsii și umpleți-le pe fiecare într-o prune. Faceți o fantă adâncă pe lungime în coapsa de porc, lăsând atașat aproximativ 1 inch de carne. Deschideți friptura ca o carte și condimentați cu sare și piper. Aranjați prunele umplute la rând de-a lungul fantei; închideți friptura și legați-o la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. Condimentează friptura peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De PorcCarne De Porc
Prune UscatePrune Uscate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați friptura, partea grasă în jos și rumeniți-o la foc moderat pe 4 părți, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Puneți friptura într-o tigaie, cu grăsime în sus. Prăjiți aproximativ 55 de minute; dacă sucurile de tigaie încep să arate foarte întunecate, adăugați 2 linguri de apă în tigaie. Friptura se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Transferați friptura pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Răsturnați orice bucăți înnegrite în tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat mic și amestecați făina pentru a face o pastă netedă. Bateți încet marinada rezervată și fierbeți, amestecând, până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
14
Se toarnă sosul într-o cratiță curată și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Desfaceți friptura și feliați-o cu grosimea de 1/2 inch.
16
Se toarnă orice suc în sos și se reîncălzește înainte de a-l servi cu o friptură de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista