Porc Wellington
Porc Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 984 calorii, 107G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați inele de mere, piper, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Carne De Porc Deconstruită Wellington, Carne de porc Wellington cu verdeață și struguri, și Ham Wellington.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport în treimea superioară a cuptorului și încălziți la 400 de grade F.
Bateti oul si apa intr-un bol mic si dati deoparte.
Așezați inelele de mere în vasul unui mini robot de bucătărie și procesați timp de 30 până la 45 de secunde sau până când au dimensiunea unui zar mediu. Pune deoparte.
Tăiați filetul de porc din orice exces de grăsime și piele argintie. Feliați filetul pe mijloc pe lungime, creând 2 bucăți separate.
Așezați bucățile de filet unul lângă celălalt cap până la coadă, astfel încât atunci când sunt așezate împreună, acestea au aceeași dimensiune la capete.
Așezați o bucată de hârtie pergament de 12 pe 16 inci pe tejghea și aranjați bucățile de prosciutto în centru, suprapunându-le suficient pentru a crea un strat solid care este atâta timp cât muschiul. Se acoperă cu o a doua bucată de pergament și, folosind un știft, se rostogolește peste prosciutto pentru a ajuta la aderarea pieselor între ele.
Scoateți hârtia pergament și presărați prosciutto cu sare, piper și cimbru. Așezați filetul în mijlocul prosciutto-ului.
Întindeți merele uscate între cele 2 bucăți de filet și împingeți-le înapoi, astfel încât merele să fie ținute între ele. Folosind hârtia pergament pentru a ajuta, înfășurați prosciutto în jurul filetului pentru a închide complet într-un pachet.
Presărați blatul cu făină și întindeți patiseria la 12 x 14 inci.
Întindeți muștarul subțire în centrul patiseriei și așezați filetul înfășurat în prosciutto în centrul patiseriei pe muștar. Îndoiți patiseria de puf în sus și peste partea superioară a filetului, apoi rulați pentru a închide complet, perindând marginile patiseriei cu spălarea ouălor pentru a sigila. Întoarceți filetul, astfel încât partea laterală a filetului cu grosimea dublă a produselor de patiserie să fie dedesubt. Ciupiți capetele patiseriei pentru a sigila.
Ungeți întreaga patiserie cu spălarea ouălor.
Așezați filetul pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de cel puțin 140 de grade F.
Scoateți filetul din cuptor, transferați-l într-un suport de răcire și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a felia și servi.