Porc la cuptor cu zmeură Zippy

Porc la cuptor cu zmeură Zippy
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Zippy Raspberry Fripture Pork. Această rețetă este pentru 12 persoane. Pentru 2,32 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 258 de calorii . Un amestec de ceapă, salvie, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 19 fani. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Cu un scor spoonacular de 88% , acest fel de mâncare este minunat. Brioșe cu zmeură și glazură de zmeură , friptură de porc cu usturoi și ierburi aromatice cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți și friptură de mușchi de porc suculentă și fragedă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, rumeniți pe toate părțile în 3 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Într-un robot de bucătărie, combinați rozmarinul, salvia, cimbrul, usturoiul, sarea, piperul și uleiul rămas; acoperiți și procesați până obțineți o compoziție omogenă. Frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați zmeura, zahărul, oțetul, ardeii chipotle și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10 minute sau până când sosul se reduce la 2 căni. Treceți printr-o sită; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Ungeți carnea de porc cu 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Coaceți încă 5-15 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de a felia.
11
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista