Poppy' s Chocolate Puddin ' Pie
Poppy' s Chocolate Puddin ' Pie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.8 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1202 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, albușuri de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vino aici Puddin ' Pie-ciocolată-plăcintă cu budincă de ghimbir, Puddin', și Puddin ' Cones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, cernem și amestecăm făina, cacao, 2/3 cană zahăr și sare.
Bateți în lapte. La foc mediu și amestecând continuu, gătiți până ajunge la grosimea budincii.
Bateți foarte repede în gălbenușuri de ou, 1 linguriță de vanilie și unt; bătând rapid până se amestecă complet și se omogenizează. Se răcește în tigaie.
Se toarnă în coajă de plăcintă coaptă și răcită. Se acoperă cu bezea.
Bezea: chill beaters și castron. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Cu mixerul electric la înălțime, bateți 3 albușuri de ou și 1 linguriță de extract de vanilie până la vârfuri rigide. În timp ce bateți încă albușurile, adăugați 10 linguri de zahăr, câte o lingură pe rând.
Întindeți bezea peste plăcintă și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 12 minute sau până când bezea devine maro pal.
Așezați pe o zonă plană, fără pescaj, cel puțin 30 de minute pentru a se răci înainte de servire.