Poppadoms creveți picante
Poppadoms creveți picant este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 24 de porții cu 830 calorii, 18g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți tigru, boia de ardei, tzatziki și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pepper Poppadoms, Pizza cu creveți picante, și Taitei picante de creveți Thailandezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați creveții pe hârtie de bucătărie și păstrați-i acoperiți la frigider.
Așezați poppadums pe un platou de servire.
Înainte de servire, lingurați puțin tzatziki în fiecare poppadum. Așezați un creveți deasupra, apoi terminați cu o împrăștiere de coriandru și un praf ușor de boia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio