Popovers cu unt de piersici
Popovers cu unt de piersici este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de portocale, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Popovers cu unt de căpșuni, Popovers cu unt de căpșuni, și Popovers cu unt de scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-un castron amestecați ouăle și laptele.
Adăugați făina, sarea și zahărul și amestecați pentru a se amesteca bine.
Bateți untul topit. Ungeți bine 2 Mini tigăi de brioșă sau 1 matriță popover. Umpleți cupele pe jumătate pline cu aluat.
Coaceți la 450 de grade timp de 10 minute, apoi întoarceți cuptorul la 350 de grade și coaceți încă 10 până la 15 minute până când se umflă și se rumenesc. Vor fi goale în centru.
Unt de piersici: într-o cratiță mică, aduceți piersicile, sucul de portocale și zahărul la fiert. Reduceți focul și continuați să gătiți până când piersicile sunt fragede și fierte până la o consistență asemănătoare gemului.
Lasă să se răcească. Într-un castron, folosind o lingură de lemn, amestecați untul cu piersicile fierte, făcând un unt "compus". Se răcește într-o oală ceramică până este gata de utilizare și se înmoaie ușor la servire.