Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 271 calorii, 0g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână vin, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Calabrian al Mattone, Pui sub cărămidă, și Pui Sub Cărămidă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se toacă usturoiul și pătrunjelul și se combină cu coaja, 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
3
Spălați puiul sub apă curentă rece și uscați. Cu foarfecele de pasăre, îndepărtați vârfurile aripilor, orice exces de grăsime și tăiați coloana vertebrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
4
Puneți-le deoparte pentru stoc. Poate doriți să îndepărtați și coastele și sternul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Se amestecă împreună ingredientele pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6
Așezați puiul plat, cu pielea în sus. Umpleți amestecul de usturoi sub piele, puneți-l în marinată, apoi acoperiți și marinați câteva ore sau, chiar mai bine, peste noapte. Întoarceți-vă de două sau trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține puiul (folosesc o tigaie din fontă de 12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați pielea de pui cu fața în jos și cântăriți-o cu cele două cărămizi curate învelite în folie. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute, apoi puneti tigaia si caramizile la cuptor timp de 15 pana la 20 de minute, dupa care veti scoate greutatile si veti intoarce puiul, gatind inca 10 minute sau cam asa ceva, pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Tăiați în bucăți de dimensiuni de servire.
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA