Poke Tort I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Poke Cake I. Această rețetă servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână topping biciuit, amestec instant de budincă de vanilie, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Lime Poke Cake PLUS un tort alb Perfect, și Toate Tort Natural Se Amestecă Căpșuni Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, 1 cană de apă și uleiul vegetal și amestecați bine. Bateți la viteza medie a unui mixer electric timp de 4 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 15 minute.
Între timp, dizolvați gelatina în apa clocotită, apoi adăugați apa rece.
Faceți găuri în tortul cald cu o furculiță la intervale de 1/2 inch.
Se toarnă gelatina peste tort. Răciți tortul timp de 3 până la 4 ore, apoi înghețați cu topping bătut. Păstrați tortul la frigider.