Poke Tort I

Poke Tort I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Poke Cake I. Această rețetă servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână topping biciuit, amestec instant de budincă de vanilie, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Lime Poke Cake PLUS un tort alb Perfect, și Toate Tort Natural Se Amestecă Căpșuni Poke Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, 1 cană de apă și uleiul vegetal și amestecați bine. Bateți la viteza medie a unui mixer electric timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Între timp, dizolvați gelatina în apa clocotită, apoi adăugați apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
7
Faceți găuri în tortul cald cu o furculiță la intervale de 1/2 inch.
8
Se toarnă gelatina peste tort. Răciți tortul timp de 3 până la 4 ore, apoi înghețați cu topping bătut. Păstrați tortul la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
GelatinăGelatină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista