Poblanos umplut cu brânză cu sos de roșii
Poblanos umplute cu brânză cu sos de roșii este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 523 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de porumb, căței de usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poblanos prăjit umplut cu brânză și creveți cu sos de ardei gras roșu, Poblanos Umplut Cu Fructe De Mare Cu Salsa Caldă De Roșii, și Poblanos Cu Brânză Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute pe părțile laterale pe rafturi de arzătoare cu gaz (1 sau 2 pe arzător) la foc mediu-mare, rotind cu clești, până când pielea este veziculată și ușor carbonizată, 4 până la 6 minute. (Sau se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură.) Transferați imediat într-un castron mare și acoperiți, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Pur și simplu toate ingredientele sosului, cu excepția uleiului cu 11/4 lingurițe de sare într-un blender până se omogenizează, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând pe solide, apoi aruncându-le.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea adâncă de 12 inci sau o caserolă rezistentă la căldură (de preferință una care poate merge la masă) la foc mediu-mare până când strălucește. Se toarnă cu grijă sosul și se fierbe ușor, amestecând ocazional, 10 minute (sosul trebuie să fie încă subțire). Se condimentează cu sare.
Îndepărtați cu grijă pielea de ardei iute, lăsând tulpinile atașate.
Tăiați o fantă pe lungime în fiecare chile cu foarfece de bucătărie, apoi tăiați cu atenție seedpod (inclusiv coaste atașate) fără a rupe chile (ardeii iute mai fierbinți miros mai puternic atunci când sunt tăiați). Ștergeți ardeii iute cu un prosop de hârtie, dacă este necesar.
Umpleți ardeii iute cu brânză și închideți umplutura prin suprapunerea ușoară a fantei, dacă este posibil, apoi transferați pe o farfurie. (Folosiți o scobitoare pentru a marca orice ardei iute mai fierbinte, dacă doriți.)
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o altă tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când înregistrează 360 de grade F pe termometru.
În timp ce uleiul se încălzește, bateți albușurile cu 1/8 linguriță de sare folosind un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide.
Bateți gălbenușurile cu 1/8 linguriță de sare într-un castron mare, apoi pliați ușor în alb.
Puneți făina într-o sită cu ochiuri fine și praf de ardei iute, întorcându-le pentru a acoperi ușor toate părțile.
Când uleiul este gata, înmuiați ardeii iute, 1 la un moment dat (țineți chile de tulpină), în stratul de ou, lingându-l peste chile pentru a acoperi complet, apoi prăjiți, întorcându-vă o dată, până când sunt aurii pe toate părțile (ulei de tur peste orice zone mai ușoare), 4 până la 5 minute.
Transferați ardeii iute cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Între timp, reîncălziți sosul la foc mic.
Puneți ardei iute în sos pentru a servi.