Poblanos umplut cu brânză cu sos de roșii

Poblanos umplut cu brânză cu sos de roșii
Poblanos umplute cu brânză cu sos de roșii este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 523 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de porumb, căței de usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poblanos prăjit umplut cu brânză și creveți cu sos de ardei gras roșu, Poblanos Umplut Cu Fructe De Mare Cu Salsa Caldă De Roșii, și Poblanos Cu Brânză Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute pe părțile laterale pe rafturi de arzătoare cu gaz (1 sau 2 pe arzător) la foc mediu-mare, rotind cu clești, până când pielea este veziculată și ușor carbonizată, 4 până la 6 minute. (Sau se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură.) Transferați imediat într-un castron mare și acoperiți, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Pur și simplu toate ingredientele sosului, cu excepția uleiului cu 11/4 lingurițe de sare într-un blender până se omogenizează, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, apăsând pe solide, apoi aruncându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea adâncă de 12 inci sau o caserolă rezistentă la căldură (de preferință una care poate merge la masă) la foc mediu-mare până când strălucește. Se toarnă cu grijă sosul și se fierbe ușor, amestecând ocazional, 10 minute (sosul trebuie să fie încă subțire). Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Îndepărtați cu grijă pielea de ardei iute, lăsând tulpinile atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Tăiați o fantă pe lungime în fiecare chile cu foarfece de bucătărie, apoi tăiați cu atenție seedpod (inclusiv coaste atașate) fără a rupe chile (ardeii iute mai fierbinți miros mai puternic atunci când sunt tăiați). Ștergeți ardeii iute cu un prosop de hârtie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Umpleți ardeii iute cu brânză și închideți umplutura prin suprapunerea ușoară a fantei, dacă este posibil, apoi transferați pe o farfurie. (Folosiți o scobitoare pentru a marca orice ardei iute mai fierbinte, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o altă tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când înregistrează 360 de grade F pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
În timp ce uleiul se încălzește, bateți albușurile cu 1/8 linguriță de sare folosind un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Bateți gălbenușurile cu 1/8 linguriță de sare într-un castron mare, apoi pliați ușor în alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Puneți făina într-o sită cu ochiuri fine și praf de ardei iute, întorcându-le pentru a acoperi ușor toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Când uleiul este gata, înmuiați ardeii iute, 1 la un moment dat (țineți chile de tulpină), în stratul de ou, lingându-l peste chile pentru a acoperi complet, apoi prăjiți, întorcându-vă o dată, până când sunt aurii pe toate părțile (ulei de tur peste orice zone mai ușoare), 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Transferați ardeii iute cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Între timp, reîncălziți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Puneți ardei iute în sos pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista