Platoul Antipasto la grătar necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă $ 3.2 pe portie. O porție conține 221 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scumpe pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți rozmarin, frunze de chervil, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Platou Antipasto Cu Legume La Grătar, Platou Antipasto, și Platou Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face usturoiul și uleiul de plante, puneți toate ingredientele într-o cratiță mică și puneți-l la foc mic. Gatiti aproximativ 5 minute, doar pana devine aromat. Puneți deoparte și lăsați uleiul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Aduceți o oală mare cu apă la foc mic. Strângeți sucul din 1 lămâie și aruncați și jumătățile de lămâie. Tăiați și înjumătățiți anghinarea și îndepărtați bobinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți-le în oală și gătiți-le până sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Încălziți grătarul la minim. Aveți un vas mare de mică adâncime umplut cu 1 cană de ulei de măsline. Înveliți vinetele, dovleceii, ardeii, anghinarea, căpșunile și roșiile separat cu uleiul. Grătați legumele, bătând generos cu usturoiul și uleiul de plante, până când sunt fragede și moi: aproximativ 10 minute pentru vinete, 8 minute pentru dovlecei, 15 minute pentru ardei, 10 minute pentru anghinare și 5 minute pentru scallions și roșii. Aranjați-le pe un platou mare și garnisiți cu măslinele, brânza și ierburile. Strângeți peste sucul de lămâie rămas și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch